Home Forums Designexo Pro before and after content

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #27322
    Tim Donnelly
    Participant

    Hi. I have added before content to the Customizing ▸ Frontpage Sections Service area. I need to remove it but it is no longer present in the edit area under text or visual.
    When i inspect the CSS on the site its present. How do i remove it please?

    #27326
    themearile
    Keymaster

    Hi Tim Donnelly

    Thanks for contacting us. Don’t worry we are here to help you.

    Please reload customizer and check the before content in setting. If still your issue did not resolve then please share your site url so we can take a look and provide you better solution.

    Thanks

    #27328
    Tim Donnelly
    Participant

    Hi. I had already tried that. I have turned all homepage front page sections off and its now moved to the bottom above the footer. If i turn them all back on it remains their but its till not good.

    URL is timdonnelly.design

    #27330
    Tim Donnelly
    Participant

    Also i uploaded a white image trying to replicate the hover functionality in the client section you have and it does not work. See the CBA image i used. Can you please tell me what image specs i need to use to get the client logo effect to work? Thanks

    #27357
    Tim Donnelly
    Participant

    Hi, any news on my issues?

    #27365
    themearile
    Keymaster

    Hi Tim Donnelly

    Ok add the below CSS in the Additional CSS box, go to the Appearance => Customize => Additional CSS then paste the CSS here and click to Publish button.

    .theme-funfact ~ div {
    display: none;
    }

    Let us know if it works.

    Thanks

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.