Home Forums ConsultStreet Pro Not all frontpage sections appearing after publish

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #11610
    Tzipora Elias
    Participant

    Hello. New to ConsultStreet Pro, I’ve got all of my various sections setup (clients, testimonials, services, etc.) and my site is set to a static home page. However, I’m not seeing all of the sections. I only see the header (with a slider image that doesn’t slide BTW), menu, my static content and the footer. I re-checked all of the enable/disable toggles. What am I missing? (penandchip.com). Thanks!

    #11697
    themearile
    Keymaster

    Hi Tzipora

    Thanks for contacting us.

    Please select the FrontPage template in the Home page.

    See the screenshot http://prntscr.com/w4hldp

    Let us know if it works.

    Thanks

    #11716
    Tzipora Elias
    Participant

    That fixed it. Thanks!!!

    #11811
    themearile
    Keymaster

    Hi Tzipora

    Glad to hear it and we are happy to help you. We hope you are enjoying the ConsultStreet theme.

    Please help us improve our customer satisfaction by writing a quick review https://wordpress.org/support/theme/consultstreet/reviews/?filter=5 We would be extremely grateful.

    Please let me know if you need any further assistance..!

    Thank you for your time.

    Have a nice day..!

    Thanks & Regards
    ThemeArile

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Not all frontpage sections appearing after publish’ is closed to new replies.