Home Forums ArileWP Pro CLS issues

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #5348
    John Smith
    Participant

    Very recently, Google has started to rate very high this mobile design element:
    https://web.dev/cls/

    All the default pages this theme comes with have huge problems scoring the CLS:
    CLS issue: more than 0.25 (mobile)

    How can we lower the CLS? What changes are required?

    #5351
    themearile
    Keymaster

    Hi John

    Thanks for contacting us.

    Could you please tell us how did you find out that there is an issue of CLS in the theme. While we are investigating the theme, we have not found any such issue. See the screenshot here http://prntscr.com/t06gbz. Not only that, but we are also using the bootstrap 4 frameworks in this theme.

    Thanks

    • This reply was modified 2 years ago by themearile.
    #5355
    John Smith
    Participant

    All the pages in my google webmaster account show the CLS issues.
    I have not modified original files at all, just added text and images.
    novaquantum.com

    #5357
    themearile
    Keymaster

    Hi John Smith

    We have checked the CLS score of your site in our end please see the below screenshot.

    http://prntscr.com/t06wrt

    We have did not get any CLS issues.

    Thanks

    #5359
    John Smith
    Participant

    Interesting results, as the google webmaster console shows very different results.

    #5392
    themearile
    Keymaster

    Hello John,

    Thanks for your patience.

    We’re trying to check with google webmaster console with our google account but unfortunately, we are not a success. Because we don’t have permission from google account to check this issue. So you have to check the site with your Google account on google webmaster console.

    In fact, we have also checked our own site and it doesn’t show this type of issue.

    Have a good day.

    Thanks

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.